Person data.

Oplysninger om Persondata

Som følge af din tilmelding til familielandsstævnet, accepterer du nedenstående privatlivspolitik.
Ved tilmeldingen beder vi om dine personlige data som navn, adresse, telefon, mail og fødselsdato. Disse oplysninger bliver opbevaret i vores it-system eller i fysisk register. Efter stævnet, vil dine oplysninger blive opbevareret i op til 1 år fra afslutningen af stævnet. Når de ikke længere er relevante vil de blive slettet.
Oplysningerne bruges udelukkende til at vide hvem der kommer til stævnet, beregning af prisen samt at komme i kontakt med deltagere.
En navne/telefonliste vil være synlig for alle under stævnet, for brug i en nødsituation.
Der er ingen oplysninger der bliver videregivet uden forudgående accept.
Udover dette vil oplysningerne blive opbevaret ved bookingsystemet Place2book. Der henvivses til deres privatlivspolitik, som kan ses på www.place2book.com for yderligere information.

Tilkendegivelser

Vi opfordrer til at bruge vores facebookside ”Familielandsstævne i folkedans i Verninge” til information om kommende stævner. Har man ikke mulighed for dette kan man sende en mail til Mona_pooh@yahoo.com, som så vil udsende mails omkring det kommende stævne direkte. Efter det afholdte stævne vil disse mailadresser blive slettet.
På samme mail adr. er der også mulighed for at tilkendegive om billeder af en selv, og egne børn under 13 år, taget på stævnerne, må bruges på denne hjemmeside samt til reklamer for stævnet.
Hvis en tilkendegivelse ønskes at trækkes tilbage, skal der ligeledes sendes en mail.
I både tilkendegivelsen og tilbagetrækningen skal navnet på personen angives.